Uit de archieven #1

"Mijn eerste Romeinenstrip, die ik voor de lol tekende in 2010. De grap had achteraf beter gewerkt in een filmpje dan in een strip en in het tekenwerk zie ik ook de nodige verbeterpunten. Op het eerste plaatje een cameo van mijzelf, links vooraan."

© Copyright Gilivs

“Mijn eerste Romeinenstrip, die ik voor de lol tekende in 2010. De grap had achteraf beter gewerkt in een filmpje dan in een strip en in het tekenwerk zie ik ook de nodige verbeterpunten. Op het eerste plaatje een cameo van mijzelf, links vooraan.”

Giel

Giel

Giel is al sinds zijn prilste jeugd diep geïnteresseerd in geschiedenis en in de Romeinse tijd in het bijzonder. Na zijn MA in geschiedenis te hebben gehaald aan de Universiteit Leiden is hij zelf dieper en dieper in het Romeinse verleden (met name dat van Nederland) gaan graven. Naast geschiedwetenschappelijk onderzoek houdt hij zich bezig met het omzetten van de resultaten in creatieve projecten, opdat er leerzaam doch leuk materiaal geproduceerd wordt. Hoofdinteresses zijn de geschiedenis van het Romeinse rijk, de Romeinen in Nederland en het Romeinse leger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER